Kirjoittajat

MYÖ [myø]

me, savon murretta.Urbaani sanakirja

Myö.fi on supisuomalainen, tai pikemminkin varsin savolainen, parisuhdeblogi. Myö kirjotetaan nuoren parisuhteen kiemuroista, sen ihanuudesta ja kenties aivan jostain muusta. Tulet siis löytämään täältä parisuhdepohdintaa, deittikokeiluja, riitelyvinkkejä ja tulevaisuuden haaveita. Samalla myö koitetaan kasvaa ihmisinä yhdessä.

Tarkemmin ottaen myö ollaan Jenni ja Janne ja asustellaan nykysällään Tampereella. Jyväskylä oli meidän rakkauden kehto aiemmin ja sieltä tämä tarina sai alkunsa. Toisemme myö löydettiin vuonna 2014 ja samassa osoitteessa olemme asuneet vuoden 2015 lopusta. Kaverit kuvailevat meitä joskus hieman imeliksi, mutta oikeasti meillä on ihan samat ongelmat ja riidat kuin kaikilla muillakin.

Blogi on meille parisuhteen päiväkirja, pohdintojen alusta ja yhteinen harrastus. Sen on samalla tarkoitus kannustaa meitä ulos maailmaan, sillä siellähän se elämä tapahtuu. Tekeminen on se, mikä ratkaisee ja siksi myö tämä blogi perustettiin. Tervetuloa mukaan matkalla meidän kanssa.

Jenni

Jenni on luonnonkaunis nainen Hirvensalmelta. Hurmaava hymy ja lungi meininki erottivat hänet muista tytöistä. Luonteeltaan Jenni on pikkuriikkisen temperamenttinen, mikä tekee arjesta mukavan jännää ja rakkaudesta vivahteikasta. Savolaiset letkautukset tulevat kuin luonnostaan ja jättävät kaupunkilaiset kuulijat usein sanattomiksi. Usein Jenni on myös kertonut kolme tarinaa siinä ajassa, kun Janne on saanut muodostettua mielipiteensä ensimmäisestä asiasta.

Katso Jennin kirjoitukset

Janne on parisuhteemme järjen ääni ja visionääri. Hän tekee sen, mitä meinaa, heti, kun on asian puntaroinut jokaiselta kantilta. Jannelle on tärkeää tietää, mitä tapahtuu ja miksi, mikä on kylläkin erittäin tärkeä ominaisuus, kun tyttöystäväkseen löytää mahottoman höntyilijän ja elämätapaunelmoijan. Jannen vakaa olemus ja hiljainen auktoriteetti saa ihmiset luottamaan häneen, joten luottamustehtäviä pompahtelee sieltä sun täältä. Hieman pisteliäät kommentit, vieno hymy ja eläväiset silmät saivat Jennin pauloihinsa, eikä paluuta sieltä enää ole.

Janne myös vastaa sivuston ulkonäöstä ja ylläpidosta. Päivätyökseen Janne työskentelee mainosmiehinä firmassa nimeltä Mysteeri Experience Oy. Nettisivuja hän ei siellä tee, mutta mainosalan kokemus näkyy varmasti näilläkin sivulla.

Katso Jannen kirjoitukset

Nala

Nala saapui Suomeen viiden kuukauden ikäisenä, herttaisena ilopillerinä. Pienen kulttuurishokin jälkeen Nalasta on kuoriutunut varsin sosiaalinen ja energinen koiruli. Sen lempipuuhaa on koetella rajojaan ja tutustua jokaiseen ihmiseen, joka sattuu tulemaan vastaan. Nala on sopeutunut Suomen oloihin oikein hyvin ja alkaa olla varsin yhteiskuntakelpoinen yksilö. Nalan sukuhistoriasta ei ole tarkkaa tietoa, mutta luonteessa ja ulkomuodossa on terrierin ja kultaisennoutajan piirteitä. Voit lukea lisää Nalan tarinasta täältä.