bucketlist

Bucket list for summer ’17

In Seikkailut by JenniLeave a Comment

Kesäkuu rullaa kovaa tahtia etteenpäin ja ens viikolla on jo juhannus! Alettiin Jannen kanssa funtsimaan, että pittäiskö sitä pistää ihan paperille muutama juttu, mitä ainaskin puuhattais kesällä. Toki meillä on surullisen kuuluisa historia kaikenmaailman deittihaasteiden kanssa (joka kosahti siihen, että yhtäccii asuttiinkin Tampereella ihan hoomoilasina! Hahhah, siinä ei sit tarvittu enempää aktiviteettia ku taisteltiin eloonjäämisestä täälä Nääslandiassa), mutta mulla on vahva usko ja luottamus siihen, että kesällä hommat hoituu kuin itsestään.  Tässä siis meidän kesän bucket list!

jennijanne

1. Nuotioretki

Makkarat (tofunakit) ja vaahtokarkit matkaan, ja viettämään iltaa nuotion äärelle! Ollaan käyty jo spottailemassa mahdollisia nuotiopaikkoja täällä Tampereella, mutta vielä täytyy laittaa idea käytäntöön. Ehkä napataan pari kaveriakin kainaloon ja otetaan uikkarit mukkaan. Tästä retkestä voisi kehkeytyä kunnon kesäfiilistely!

2. Kiipeily

Oon aikapäivät sitten luvannut Jannelle, että mennään joskus yhessä kiipeilemmään, mutta nyt päätettiin laittaa se ihan listalle. Ite oon siinä hommassa aivan novviisi, mutta pääseepähän perheenpää taas pätemään taidoillaan. No ei vais<3

3. Kesäteatteri

Pienenä likkana pääsin aina tädin ja hänen perheensä kanssa katsomaan Naisvuoren kesäteatterin näytelmiä kesäisin. Nyt välissä on monen monta kesäteatteritonta vuotta, mutta tänä kesänä pyyhälletään Jannen kanssa Pyynikin kesäteatteriin katsomaan Niskavuoren nuorta emäntää. Liputkin on jo!

leppis

4. Pikkukylien kirppikset

Oon huomannut, että pienien kylien kirpparit ovat kaikista suurimpia aarreaittoja. Löytyy vintage Levi’stä, sisustusjuttuja ja kotimaisia astioita, vieläpä edullisin hinnoin. Mun lempparijutut meidän kotoa on melkein kaikki hankittu kirppareilta tai tori.fi:stä, joten innolla hyppään auton rattiin ja hurautan pienempiin pitäjiin tarkastelemaan tarjontaa!

5. Nuku taivasalla

Tai umpinaisessa laavussa, ettei Nala lähe karkuun. Janne väittää, ettei Nala lähtis mihinkään, mut uskon, että rusakot houkuttelee tuota meidän petoa enemmän ku rauhalliset yöunet.

6. Aamiainen torilla

Asutaan aivan Tammelan torin kuppeessa, mutta ollaan vasta kerran käyty siellä edes kahvilla. Joku kaunis aamu nyt kesällä ei keitetäkkään kahveita kotosalla, vaan pistetään sandaalit jalakaan ja mennään nautiskelemaan torille aamupalaa kera aamuauringon.

7. Merimiestaidot testiin

Meidän tapauksessa tämä tarkottaa (soutu-)veneilyä sisävesillä.

ves'mellooni

Miltäpä nämä kuulostaa teidän korvaan? Myö ainakin ollaan innoissaan! Sovitaan vaikka niin, että tehhään jokaisesta seikkailusta tänne postaus, niin pystytte ahistelemaan meitä, jos edistystä ei näy ennen heinäkuun loppua. Mutta syyskuu vois olla takaraja näiden suorittamiseen.

Onko teillä tehtynä kesälle bucket list? Vai annatteko homman edetä omalla painollaan?

Niin tai näin, aurinkoista lauantaita jokkaiselle!

Leave a Comment